Polish English German

Przystawki zimne

Cena
Marynowana słonina z cebulą, kiszonym ogórkiem, maślanką i białowieskim chlebem 28,-
Filet z matiasa z majonezem koperkowym, czerwoną cebulą i jabłkiem 30,-
Siekany tatar z polędwicy z podsuszanym żółtkiem, majonezem borowikowym z truflą i prażoną gryką 52,-

Przystawki ciepłe

Cena
Małe rosyjskie pierożki z farszem z czterech rodzajów mięs lub jesiotra mazurskiego z sosem śmietanowo-octowym 32,-
Placki z mąki gryczanej i pszennej podane z tatarem z łososia, burakami i chrzanową śmietaną 35,-
Glazurowane kacze serca podane z chrupiącym boczkiem, bulionem grzybowym i szczypiorem 38,-
Placki z mąki gryczanej i pszennej z jajkiem przepiórczym, kwaśną śmietaną i ikrą łososia 105,-
Z kawiorem z jesiotra mazurskiego 240,-

Sałaty

Cena
Różne rodzaje sałat z regionalnym kozim serem, marynowanymi burakami, prażoną kaszą gryczaną, owocami sezonowymi i sosem vinaigrette 38,-
Różne rodzaje sałat z marynowaną polędwiczką z sarny, orzechami laskowymi w karmelu, marynowaną czerwoną cebulą, owocami sezonowymi i sosem vinaigrette 52,-