Jesienne smaki z puszczy, zioła, grzyby, dzikie ptactwo puszczańska zwierzyna. Wspólnie z szefami kuchni z całej Polski stworzymy jesienne menu.

Regularnie organizujemy wyjątkowe spotkania teatralne i tematyczne kolacje degustacyjne. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą i doświadczenia niezapomnianych chwil w niezwykłym miejscu.
Kolejne wydanie kolacji degustacyjnej już w kwietniu!
W sobotę 5 kwietnia bieżącego roku o godzinie 19.00 odbędzie się kolacja degustacyjna. Tym razem inspirowana będzie hodowlą jesiotra Antonius. Firma Antonius jest drugą na świecie firmą pod względem produkcji kawioru. Antonius Cavior to Firma rodzinna z tradycjami sięgającymi lat 60. XX wieku i jest największym producentem kawioru w Europie. Kilku fantastycznych szefów kuchni z całej Polski przygotuje dla Państwa dania na bazie jesiotra i kawioru. Zaczynając od przystawki, a kończąc na deserze znajdą Państwo w nich smaki kawioru i nuty podlaskiej puszczy.
Jesienne smaki z puszczy, zioła, grzyby, dzikie ptactwo puszczańska zwierzyna. Wspólnie z szefami kuchni z całej Polski stworzymy jesienne menu.
Na dawnej stacji Białowieża Towarowa można było wielokrotnie zobaczyć spektakl Białostockiego Teatru Dramatycznego „Kolacja na cztery ręce”.